mandag den 20. juni 2011

Om at bruge tiden positivt.

At være arbejdsløs er ikke lige lykken meeen. Da jeg i slutningen af marts fik en Gastric Bypass operation på Køge sygehus, startede mit nye liv. På grund af min arbejdsløshed, har jeg derfor haft mulighed for at komme rigtig ovenpå, og få passet de nye madvaner ind i min hverdag. Lykken over denne operation, og de efterhånden snart mange tabte kilo, har overskygget min arbejds situation.
I dag var jeg kaldt til møde på jobcentret Jeg har gennem tiderne hørt mange skræk historier om disse møder, så det var med blandede følelser jeg mødte op kl 10.00. Jeg fik bla at vide, at jeg havde ret til at deltage i kurser, som jeg selv kunne finde af op til 6 ugers varighed. Dette har man ret til indenfor de første 9 ledigheds måneder. Det behøvede nødvendigvis ikke at være relateret til mit arbejdsområde, det blander de sig ikke i, det syntes jeg lød lidt underligt i mine øre. Hjernen har derfor kørt på højtryk,hvad skulle jeg finde på??????. Jeg har besluttet mig for at tage uddannelsen som coatch, på Køge Handelsskole. Modul 1 starter i august, modul 2 i september, modul 3 i oktober, og med afsluttende eksamen i december. Nu skal jeg så søge gennem min fagforening, for at se om det er noget de vil betale, hvad jeg selvfølgelig håber og tror. Måske det er en uddannelse jeg kan bruge i mit fremtidige liv.
På onsdag skal jeg så til det første møde i fagforeningen.

3 kommentarer:

  1. super godt skrevet Marianne og held og lykke med på onsdag :) knuz Hanne Schmidt Seerup

    SvarSlet
  2. Hvor er det dog dejlig læsning min ven, og ih hvor jeg håber du kommer igang med uddannelse. Og så jeg altså lige endnu engang sige: Hvor ser du lækker og glad ud, skønt.

    SvarSlet
  3. Håber du får lov at uddanne dig til coatch. Spændende at høre om det lykkes.

    SvarSlet