torsdag den 9. december 2010

Sneflokke kommer vrimlende.

Det har sneet her hele dagen, og der er efterhånden faldet en hel del. Det er hyggeligt, når man bare er hjemme, og kan gå og nyde det smukke syn. Det er anden dag jeg er hjemme "akut lænde hold"
for pokker hvor gør det ondt.I går kunne jeg dog stå op, kunne ikke sidde eller ligge, men i dag kan jeg ingen af delene. Gad vide hvor længe det skidt skal vare.....


Det er jo ingen hemmelighed, at den inst jeg arbejder i, skal lukke til april. Jeg valgte jo at skifte arbejde for ikke så længe siden. Jeg valgte også at jeg ikke ville være leder mere,  så jeg søgte og fik en soushef stilling. Nu står jeg så på gaden sammen med nogle fantastisk gode kollegaer d. 1 april.
Jeg har aldrig prøvet at blive fyret, ej heller at være arbejdsløs, det skaber noget ravage i mit hoved. Køge kommune fyrede 149 pædagoger, det samme har de gjort i Stevns og Fakse kommuner. Stillingerne hænger ikke på træerne hernede omkring. At skulle gå på understøttelse har også en vis indvirkning på familiens økonomi, på nuværende tidspunkt.
Jeg må se hvad tiden bringer.1 kommentar:

  1. skke skønt snebillede. Jeg svarer dig først nu på dit spørgsmål for jeg har ligget en uge under sydens sol og palmer men her er et http://kreativesanne.blogspot.com/ til Sannes bog, det er Sanne der var den første som jeg har set der har lavet de bøger så send sanne en mail og ellers er der wenche fra Norge der har lagt ind en lille manual. Jeg bruger stykker i karton på 15x15 cm til siderne og så kan du lave den lidt mindre i bredden så det ligner bogformat. Så skal der foldes 1-2-3 cm og så videre med scorpal og så vende og scor eller fold mellem de folder du har altså 1/2-1-1.1/2 og så videre og så skal alle 4 sider samles så de går ind i hinaden i enderne. jeg håber det er til lidt hjælp

    SvarSlet