lørdag den 27. november 2010

Hygge.

I morges dragede manden og jeg afsted til Køge. Han havde fundet ud af at han skulle have nye ski bukser.
Som sagt så gjort. Ham i store støvler og mig i "dansesko". Jeg ejer ikke et par støvler, for jeg kan ikke lide at have noget på der går op af benene. Men det første vi fik købt, var et par støvler. Jeg kunne godt se hvor det her bar hen af. Allerede så meget sne, hvad skal det dog ikke ende med. Men det var nu rart ikke at få våde og kolde tæer, og så må jeg jo arbejde med min modvilje mod dette fodtøj. Jeg troede at der ville være mange mennesker, nen nej ikke mange havde vovet sig ud i vejret. Sådan så torvet ud i formiddag, der plejer ellers ikke at være til at komme frem.
Vi besluttede at gå på Vivaldi og drikke en kop kaffe. Der stod Gløg og æbleskiver 50 kr. Manden ville så gerne have kaffe og æbleskiver. Det kunne man sandelig ikke få, men efter nøje overvejelse kunne det så godt lade sig gøre, fandt chefen ud af, meeeeen til den formidable sum af 62 kr, frækt og ingen fornøjelse.
Herefter besluttede vi os for at gå over torvet, og ned til bilen, imens sneen væltede ned.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle dejlige vinterbilleder. Det er ikke første gang jeg har hørt dårligt om servicen på Vivaldi, så kommer der aldrig. Vanilla kan anbefales.

    SvarSlet
  2. Tak søde Betina.....ja jeg kan også kun gøre god reklame for Vanilla......og det er ikke fordi min søn er blevet bestyrer der....slet ikke (smiler).

    SvarSlet