mandag den 24. maj 2010

Det var den ferie og pinse.

Jeg havde mange planer om, hvad jeg skulle nå i ferien. Men som så mange gange før, er det ikke alle der bliver til noget. Jeg fik da pudset vinduer i regnvejr.
Jeg havde prinsessen på besøg i et par dage, heldigvis i de dage hvor det var godt vejr. Jeg kan ikke forstå, at hun bliver 3 år snart. Det betyder jo bare at, jeg bliver ældre og ældre.Her er hun med sin nye dukkevogn.

Jeg fik også lige gemalen til at lave et højbed i gården.
Jeg har besluttet mig for, at der ska plantes stauder, nu skal jeg bare lige finde ud af hvad farve.
Jeg har "bestilt" to bede mere. Hvert bed skal have hver sin farve, som nok bliver hvid, blå og lyserød. I øjeblikket støver jeg alle hjemmesider igennem for at få gode ideer. Skulle der sidde nogen derude, der skal have tyndet ud i nogle stauder i disse farver, ja så er jeg modtagelig.
Jeg skal forbi planteskolen i morgen og have en Chokolade blomst. Ikke blot dufter den dejligt, men den har de smukkeste dyb rød/brun blomster.Her ses det første bed. Ja han kan godt når han gider.


Nu er jeg i gang med at lave nogle armbånd til Amalie, som jeg har lovet hende. Hun tror nok at jeg har glemt det.

2 kommentarer:

  1. Hej Marianne.. flot side. og sikke et flot bed du får, vi er også så småt i gang på Lolland, men ikke så avanceret. vi ses. knus Ruth

    SvarSlet
  2. Hej, Nej, Amalie har skam ikke glemt det. Hun spurgte her den anden dag, om jeg troede Mormor havde glemt hende, og jeg sagde naturligvis "nej da, Mormor laver det lige så snart hun har tid til det :o)"

    SvarSlet