søndag den 18. april 2010

Foldepapir.

Søndag formiddag gik med at tage på erhvervsmesse i Hårlev hallen. Det er de erhvervsdrivende i byen, der havde slået sig sammen om dette arrangement. Der var også nogle enkelte kræmmere, der ihærdigt forsøgte at få solgt noget af deres "guld". Der var også en hobby stand, med alt indenfor kort og scrap. Her fandt jeg foldepapir, hvilket jeg ikke anede at man kunne få, det er åbenbart gået forbi min næse. Det er noget jeg gerne har villet prøve, men udsigten til at få samlet alle de te poser sammen, var et uoverkommeligt projekt for mig, kender ikke nogen der drikker te. Da det er noget jeg aldrig har prøvet før, købte jeg derfor også en vejledning, så nu skal det prøves.

1 kommentar:

 1. Hej Marianne
  Hvor ser det super lækkert ud dit papir. Jeg har lavet en del kort med theposer og det er faktisk ganske sjovt.
  Der er flere engelske og amerikanske hjemmesider på nettet hvor du selv kan printe sådan nogle ark ud ganske gratis, en af dem er denne her: http://zrosemarie.50webs.com/
  Hvis du søger under teabagfolding kommer der en del resultater frem.
  Prøv evt også at efterlyse the-poser på facebook, det gjorde jeg og på den måde kom jeg i kontakt med en der drikker rigtig meget the (jeg kender hende ikke)og fra hende har jeg modtaget to kæmpe portioner teposer. Så man kan godt være heldig.
  Held og lykke med foldningen, glæder mig til at se resultatet.
  Knus og kram

  SvarSlet