mandag den 24. maj 2010

Det var den ferie og pinse.

Jeg havde mange planer om, hvad jeg skulle nå i ferien. Men som så mange gange før, er det ikke alle der bliver til noget. Jeg fik da pudset vinduer i regnvejr.
Jeg havde prinsessen på besøg i et par dage, heldigvis i de dage hvor det var godt vejr. Jeg kan ikke forstå, at hun bliver 3 år snart. Det betyder jo bare at, jeg bliver ældre og ældre.















Her er hun med sin nye dukkevogn.

Jeg fik også lige gemalen til at lave et højbed i gården.
Jeg har besluttet mig for, at der ska plantes stauder, nu skal jeg bare lige finde ud af hvad farve.
Jeg har "bestilt" to bede mere. Hvert bed skal have hver sin farve, som nok bliver hvid, blå og lyserød. I øjeblikket støver jeg alle hjemmesider igennem for at få gode ideer. Skulle der sidde nogen derude, der skal have tyndet ud i nogle stauder i disse farver, ja så er jeg modtagelig.
Jeg skal forbi planteskolen i morgen og have en Chokolade blomst. Ikke blot dufter den dejligt, men den har de smukkeste dyb rød/brun blomster.















Her ses det første bed. Ja han kan godt når han gider.


Nu er jeg i gang med at lave nogle armbånd til Amalie, som jeg har lovet hende. Hun tror nok at jeg har glemt det.









mandag den 17. maj 2010

Efterårets høst.

Jeg havde klippet mine Hortensia i slutningen af oktober måned, og hængt dem til tørre. Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet noget ud af dem. De har heldigvis bevaret den flotte farve. Jeg lavede denne krans som nu sidder i mit nymalede køkken, på en koksgrå væg.




fredag den 14. maj 2010

To par sko og en dejlig gave.

I dag ville jeg lige køre ind og kigge i den nye Netto vi har fået i Køge. Det er godt nok en stor butik, ja nærmest lidt uoverskuelig. Jeg hader at købe ind, især når der er mange mennesker. På vejen op til kassen faldt jeg over disse basket støvler. Det var lige sagen til Prinsessen, så dem nappede jeg lige, til den formidable sum af 49 kr pr par. Jeg købte også nogle sommerblomster, som er sat i drivhuset til det bliver lidt varmere.



I går kom prinsessen og hendes forældre forbi til eftermiddagskaffe. Jeg gik og rodede nede i drivhuset da de kom. Jeg kaldte på dem, og så Mikalas glade ansigt, mens hun råbte hej mormor og vinkede. Hun kom ned til mig i haven, og både hende og den medbragte dukke klapvogn, skulle ind i drivhuset. Jeg bliver så utrolig glad og varm om hjertet hver gang jeg ser hendes lille glade ansigt.
Hun medbragte dette lille billede af sine hænder, som hende og mor havde lavet om morgenen.






søndag den 9. maj 2010

Smukke Amalie.

Kom ikke her og sig, at denne pige ikke er køn, for det er hun bestemt.
Amalie blev konfirmeret d. 30 april.

Den flotte kage havde hun selv hjulpet sin mor med at lave.


lørdag den 8. maj 2010

Drivhuset.

Ja så lykkedes det, at få gang i drivhuset, godt nok lidt sent men vi når det nok. Vejret har jo heller ikke været for varmt endnu. Jeg har plantet forskellige slags tomater, og nogle snack peber. Jeg har sået Latyrus og Løvemund, som absolut er mine favoritter. Begge dele er smukke i haven, men også til at sætte ind i en vase.

Pileflet.

Så er årets første kurv færdig, så må vi se hvor mange det bliver til i år.

Det er lidt hårdt for de dårlige hænder.

Første forsøg.

Her er det første spæde forsøg på at lave te posefoldning. Det er faktisk nemt nok, selvom det nu ikke er det mest avancerede kort jeg har set. Det var første forsøg og gik til barnebarn nr 2 Amalie til hendes konfirmation. Men øvelse gør jo mester, så jeg fortsætter.